Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Two Sigma | Empleos en Two Sigma | Sueldos en Two Sigma | Prestaciones en Two Sigma
      Entrevistas en Two SigmaEntrevistas para el cargo de Database Administrator en Two SigmaEntrevista en Two Sigma

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Database Administrator

16 de feb de 2011
      Candidato de entrevista anónimo
      New York, NY
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Solicitud

Me postulé a través de un reclutador. El proceso tomó 5 días. Acudí a una entrevista en Two Sigma (New York, NY) en feb 2011

Entrevista

I have more than 5yrs of experience and IVY League degrees. After a 10 minute phone screening the recruiter emailed me a test. I wrote and tested my code before sending it for evaluation. Overall, these guys are very unprofessional. Jerks !!!

Preguntas de entrevista [5]

Pregunta 1

Write an efficient stored procedure to allocate unique integer ids.

Pregunta 2

Write the sql for deleting duplicate rows from a table without using temporary space.

Pregunta 3

You have 10 tables that are truncated at the end of every day. They all grow simultaneously throughout the day. How do you avoid fragmentation problems?

Pregunta 4

Assume a table, task, with the following columns: § task_id (int, Not NULL) § task_description (text, Not NULL) § parent_task_id (int, NULL) Write a stored procedure and program (in any language of your choosing) to produce a text based hierarchical tree of the tasks rooted at a given task, using tabs to show the hierarchy. For example, if these rows exist in the task table: task_idtask_descriptionparent_task_id 1Eat LunchNULL 2Choose restaurant1 3Order food1 4Call restaurant3 5Have staff meetingNULL 6Send agenda5 And your program in invoked as follows: tasktree –t 1 It will produce this output: Eat Lunch Choose restaurant Order food Call restaurant

Pregunta 5

Provide a code sample from a program you wrote to automate a database related task.
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

Citi
      Morgan Stanley