Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Regis Consult | Empleos en Regis Consult | Sueldos en Regis Consult | Prestaciones en Regis Consult
      Entrevistas en Regis ConsultEntrevistas para el cargo de Proces engineer en Regis ConsultEntrevista en Regis Consult

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Proces engineer

30 de sept de 2021
      Candidato de entrevista anónimo
      Amberes
      Sin ofertas
      Experiencia positiva
      Entrevista promedio

Solicitud

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Regis Consult (Amberes) en sept 2021

Entrevista

ik werd eerst opgebeld voor een kleine kennismakingsgesprek om af te toetsen waar mijn interesses juist liggen. Waarna ik een uitnodiging kreeg voor een eerste uitgebreide kennismakingsgesprek. Het zijn zeer vriendelijke mensen die je echt beter willen leren kennen. Je krijgt een aantal persoonlijkheidsvragen, waarna ze gaan kijken welke openstaande vacatures het beste bij je zouden passen. Indien er een match is met een openstaande vacature word je voorgesteld aan het bedrijf en volgt er een tweede gesprek met het voorgesteld bedrijf. Daar is het ook de bedoeling dat je elkaar leert kennen en nagaat of er een match is. Bij het tweede gesprek volgen de meer technische vragen.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Vertel eens een beetje over jezelf? Vertel eens een beetje over je werkervaring? Waarom heb je gekozen voor die opleiding? Wat voor job zou je graag willen hebben? Sta je eventueel open voor andere sectoren of functies? Wat vind jij belangrijk in een job? Waar zie je jezelf naar de toekomst toe?
      Responder pregunta
      avatar
      Respuesta de Regis Consult
      4y
      Hallo, bedankt voor de review en het kort toelichten van onze sollicitatieprocedure. Fijn om te lezen hoe kandidaten een sollicitatiegesprek bij ons ervaren. De juiste match tussen kandidaten en onze klanten is waar wij naar streven, en dan is het inderdaad belangrijk om o.a. de interesses en persoonlijkheid van onze kandidaten af te stemmen met de bedrijfsidentiteit van onze klanten. Groetjes!