Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de O2 (Czech Republic) | Empleos en O2 (Czech Republic) | Sueldos en O2 (Czech Republic) | Prestaciones en O2 (Czech Republic)
      Entrevistas en O2 (Czech Republic)Entrevistas para el cargo de Senior Java Developer en O2 (Czech Republic)Entrevista en O2 (Czech Republic)

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Senior Java Developer

14 de jul de 2017
      Candidato de entrevista anónimo
      Oferta rechazada
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Solicitud

Me postulé en persona. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en O2 (Czech Republic) en jul 2017

Entrevista

There was only one round. Firstly project manager told me that nice part of implementation is done and I'll be mostly fixing bugs! He also asked me what part of application should I work on and I answered front end. Then senior developer asked me virtual scenarios mostly on backend. DB, transactions etc. One question was front-end (spring MVC). Except some backend questions in virtual scenarios I answered all. Questions were little bit chaotic but I made right all straight questions to Portlets, SOAP, REST, Maven, Git, Branches, tags, news in Java 8, Open session in view etc. In the middle of interview HR and manager left the meeting room and I was continuing with Senior developer. At the end he asked me if I'm interested in software design because I have a lot of experience. In 2 days HR called me that they can offer only Junior salary. I did not accepted it.

Preguntas de entrevista [3]

Pregunta 1

What is default scope of Spring bean?

Pregunta 2

What are you using for built the Java project.

Pregunta 3

Where is settings of Maven.
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

Amazon
      3.7★Remuneración y prestaciones