Me postulé a través de una agencia de empleos. Acudí a una entrevista en Jan De Nul Group (Aalst, Limbourg)
Entrevista
De sollicitatieprocedure bij Jan De Nul begon met het invullen van een online sollicitatieformulier via hun officiële website. Kort daarna kreeg ik een automatische bevestigingsmail, gevolgd door een persoonlijke reactie van HR binnen een week.
De eerste stap was een telefonisch kennismakingsgesprek met een recruiter, waarin vooral werd gepeild naar mijn motivatie, beschikbaarheid en interesses binnen het bedrijf. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een digitaal interview met een HR-medewerker en een ingenieur van het relevante departement.
Tijdens dit gesprek kwamen zowel technische kennis als soft skills aan bod. Enkele dagen later kreeg ik een uitnodiging voor een laatste ronde op het hoofdkantoor in Aalst. Die dag bevatte een case study over een fictief baggerproject, gevolgd door een presentatie aan een kleine jury van teamleiders.
Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Ingénieur en Jan De Nul Group
Me postulé en línea. El proceso tomó 4 semanas. Acudí a una entrevista en Jan De Nul Group (Aalst, East Flanders)
Entrevista
Eerste gesprek bij HR, algemeen wat je interesses zijn en gewone vragen over je studies etc
Daarna gesprek met een ingenieur, deze stelt inhoudelijke vragen over bv verbrandingsmotoren en andere componenten op een schip