Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de GoTo | Empleos en GoTo | Sueldos en GoTo | Prestaciones en GoTo
      Entrevistas en GoToEntrevistas para el cargo de Software Engineer(Internship) en GoToEntrevista en GoTo

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

24 de feb de 2026
      Candidato de entrevista anónimo
      Ciudad de Quebec, QC
      Sin ofertas

Solicitud

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en GoTo (Ciudad de Quebec, QC) en ene 2026

Entrevista

Chill discussion with no real technical question. They want to get to know you. My guess is they want to see if you are a match for their team. They did not ask any questions about their company.

Pregunta 1

Tell us about a project you are proud of
      Responder pregunta
      3mo
      Thank you for sharing your experience interviewing with us. We’re glad you found the process relaxed and positive—our goal is to get to know candidates as individuals and see how they might fit with our teams. We believe soft skills and core competencies are just as important as technical ability. Wishing you all the best as you move forward in your career.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Software Engineer(Internship) en GoTo

15 de sept de 2018
      Empleado anónimo
      Oferta aceptada

Entrevista

Interviewed for a machine learning internship in NLP. 1st round - Online coding round on efficient string manipulation 2nd round - In-depth questions on neural networks such as optimization techniques, recurrent neural networks, vanishing gradient, attention and memory networks

Pregunta 1

When would you use an LSTM over an RNN and why?
      2 respuestas
      7y
      Thank you for choosing LogMeIn for your Internship. We hope you had a good experience and choose us to start your career in software development. Thank you, Jason

6 de jun de 2017
      Candidato de entrevista anónimo
      Santa Barbara, CA
      Sin ofertas

Solicitud

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en GoTo (Santa Barbara, CA) en jun 2017

Entrevista

Short. They showed me around the office then we went into a meeting room and the interviewer asked me a few basic c++ questions and asked about my personal projects.

Pregunta 1

Asked about my coding experiences outside of uni
      1 respuesta
      9y
      Hello - We appreciate you reviewing our interview process. We wish you the best in your job search. Thank you, Jason

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

Intuit
      4.4★Remuneración y prestaciones