Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Enaviya Information Technologies | Empleos en Enaviya Information Technologies | Sueldos en Enaviya Information Technologies | Prestaciones en Enaviya Information Technologies
      Entrevistas en Enaviya Information TechnologiesEntrevistas para el cargo de .NET Developer en Enaviya Information TechnologiesEntrevista en Enaviya Information Technologies

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

19 de oct de 2016
      Empleado anónimo
      Bengaluru
      Oferta aceptada
      Experiencia positiva
      Entrevista promedio

Solicitud

Me postulé en línea. El proceso tomó 2 días. Acudí a una entrevista en Enaviya Information Technologies (Bengaluru) en sept 2015

Entrevista

1st Machine round. .... In this They will ask you to write and debug the code, which is very easy. 2nd Technical Interview..... Simple question related to C#,ASP.net and SQL server. 3rd HR Round..... As usual question, Introduce yourself, why should you join this company....etc 4th Offer letter.

Preguntas de entrevista [2]

Pregunta 1

What are the improvements made in CAS in .NET 4.0? What is Microsoft Intermediate Language (MSIL)? In which event are the controls fully loaded? While installing a Windows service, an EventLogInstaller class is automatically created to install the event log related to the particular service. Is it true?
      Responder pregunta

Pregunta 2

Tell me about yourself. Why do you want to work at our company? Which is your final year project, and why you gooto this project. Explain how would be an asset to this organization? Have you considered starting your own business?
      Responder pregunta

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de .NET Developer en Enaviya Information Technologies

1 de nov de 2018
      Candidato de entrevista anónimo
      Mysore
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Solicitud

Me postulé en persona. El proceso tomó 1 día. Acudí a una entrevista en Enaviya Information Technologies (Mysore) en oct 2018

Entrevista

Went for walk-in. They gave 10 questions.. out of these 5 logical, had to answer using any programming language and other 5 was based on sql. And one thing is they gave some questions. Those were not clearly asked.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

They asked for printing the pyramid using *
      1 respuesta

9 de may de 2018
      Candidato de entrevista anónimo
      Nueva Delhi
      Sin ofertas
      Experiencia negativa
      Entrevista promedio

Solicitud

Me postulé en línea. Acudí a una entrevista en Enaviya Information Technologies (Nueva Delhi) en may 2018

Entrevista

Called for interview even though we don't know much about that technology and asked why are you coming for this technology?. But they won't say perfect reason for rejection. But they said we will train us.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

what is the difference between Oracle and MySQL?
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

IBM
      3.6★Remuneración y prestaciones