Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Bigpoint | Empleos en Bigpoint | Sueldos en Bigpoint | Prestaciones en Bigpoint
      Entrevistas en BigpointEntrevistas para el cargo de Software Engineer en BigpointEntrevista en Bigpoint

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista para Software Engineer

6 de mar de 2025
      Singapur
      Experiencia positiva
      Entrevista fácil

Solicitud

Acudí a una entrevista en Bigpoint (Singapur)

Entrevista

The interview process was quite straightforward. It consists of a brief resume walkthrough, technical questions about Docker and Kubernetes, programming languages, and ending with a simple programming leet code question.

Pregunta 1

How many years of experience do you have with php
      Responder pregunta

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Software Engineer en Bigpoint

Entrevista para Software Engineer

23 de nov de 2025
      Hamburgo
      Experiencia positiva
      Entrevista fácil

Solicitud

Acudí a una entrevista en Bigpoint (Hamburgo)

Entrevista

HR / Recruiter Call Probably a first interview with HR to discuss your background, motivation, and fit. According to Kununu reviews, the first call sometimes feels quite standard (“Erzähle von dir selbst…”) and maybe a little scripted. Kununu Technical Interview(s) For technical roles (e.g., software engineering, QA), expect technical questions. Some candidates report being asked both theoretical questions (about methodology, experience) and to solve problems. Kununu According to Bigpoint job ads for QA roles, they’re looking for deep domain knowledge (e.g., QA methodologies, test automation). Jobgether Behavioral / Culture Fit They emphasize motivation, your connection to games, and why you want to work at Bigpoint. bigpoint.net Because they value knowing you “as a person,” they encourage asking your own questions. bigpoint.net Final Interview / Decision After interviews, they will personally follow up (if there is a fit) to let you know next steps. bigpoint.net According to candidate reviews, some people felt the second-round interviews were less personal (“nur stumpf einen Leitfaden durchgegangen”). Kununu There is some risk of communication issues: a few candidates report slow responses, ambiguity about the “real” next step, or conflicting information from different interviewers.

Pregunta 1

everything were general questions about software.
      Responder pregunta

Entrevista para Softwareentwickler

17 de sept de 2014
      Hamburgo
      Experiencia negativa
      Entrevista promedio

Solicitud

Me postulé en línea. El proceso tomó 3 meses. Acudí a una entrevista en Bigpoint (Hamburgo) en ago 2014

Entrevista

Ich habe mich über das Internet beworben. Nach 12 Tagen bekam ich zum ersten Mal eine Antwort. Sie fragten mich nach meinen Abschluss- und Arbeitszeugnissen und schickten mir auch einen Eignungstest (Fragen zum Programmieren). Nachdem ich mit dem Test fertig war, wartete ich 2 Wochen, bevor sie mit mir einen Termin für ein Skype-Vorstellungsgespräch vereinbarten. Nach dem Skype-Gespräch ging der für meine Bewerbung zuständige Mitarbeiter erst einmal in den Urlaub, also musste ich noch zwei Wochen warten, bevor ich in in den Firmensitz nach Hamburg eingeladen wurde. Meine Reisekosten wurden mir erstattet. Dort verbrachte ich den ganzen Tag damit, mit den Mitarbeitern über verschiedene Projekte zu sprechen. Alles schien in Ordnung zu sein. Später erhielt ich eine E-Mail und sie schrieben mir, dass sie mich gern einstellen möchten, dass ich aber bitte noch zwei Wochen warten möge, weil einige der Mitarbeiter, die darüber entscheiden würden, demnächst Urlaub hätten. Zwei Wochen später hieß es erneut, ich solle noch etwas warten und das war es dann. Von da an antworteten sie mir nicht mehr. Ich fragte noch ein paarmal per E-Mail nach, erhielt aber keine Antwort. Jetzt sind schon vier Wochen vergangen und ich habe für meine Bewerbung weder eine Jobzusage noch eine Absage erhalten.

Pregunta 1

Spielen Sie Computerspiele? Was ist Ihr Lieblingsspiel?
      1 respuesta