Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Pago y prestaciones
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Evaluaciones de Benchmark Gensuite | Empleos en Benchmark Gensuite | Sueldos en Benchmark Gensuite | Prestaciones en Benchmark Gensuite
      Entrevistas en Benchmark GensuiteEntrevistas para el cargo de Business Analyst en Benchmark GensuiteEntrevista en Benchmark Gensuite

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Pautas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de autorización de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

23 de ago de 2021
      Candidato de entrevista anónimo
      Mumbai
      Sin ofertas
      Entrevista fácil

Solicitud

Me postulé a través de una facultad o universidad. Acudí a una entrevista en Benchmark Gensuite (Mumbai) en ago 2021

Entrevista

The overall interview process was good. The questions asked were basic and easy to answer. Excellent communication skills is a must to get selected in the rounds. Every round is an elimination round , so performance should be consistent overall.

Pregunta 1

Take me through your background, strength and weakness
      Responder pregunta
      Respuesta de Benchmark Gensuite
      3y
      Thank you for your feedback! We are glad to hear you had a positive interview experience. If you would like to re-engage with us, please don't hesitate to contact us in the future. Regardless, we wish you the best in your current job search and hope everything works out for you. Hopefully our paths will cross again in the future.

Otras evaluaciones sobre las entrevistas para el cargo de Business Analyst en Benchmark Gensuite

19 de nov de 2025
      Candidato de entrevista anónimo
      Bengaluru
      Sin ofertas
      Entrevista promedio

Solicitud

Acudí a una entrevista en Benchmark Gensuite (Bengaluru)

Entrevista

Has 3 rounds Assessment (sql) Basic interview Director interview . Pretty easy and crackable , just Director round is dry compared to other rounds. Good support and arrangements from HR Sindhu.

Pregunta 1

Basic client handling scenario based questions and resume based questions.
      Responder pregunta

3 de feb de 2025
      Empleado anónimo
      Bengaluru
      Oferta aceptada
      Entrevista promedio

Solicitud

Acudí a una entrevista en Benchmark Gensuite (Bengaluru)

Entrevista

First they called on my mobile phone, spoke about introduction and other stuff. Next they said they will send an online test which if I pass they will contact me for an interview. and then on site interview which lasted around 40 minutes.

Pregunta 1

About my previous experience and casual things
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a "Remuneración y prestaciones" cerca de ti

Intel Corporation
      3.7★Remuneración y prestaciones